Gi hjemmet ditt et helt nytt utseende med mye forskjellig belysning. De fleste er uvitende om hvordan bare en enkel mengde lys kan endre utseendet på deres hjem. Følgende artikkel gir noen gode tips om hvordan du kan inkludere ulike typer belysning for å få hjemmet ditt til å skille seg ut.

I et familierom kan du prøve å ordne møblene dine i sentre. Ha et senter viet til å se på TV, et senter viet til lesing og et senter viet til samtale med familie og venner. Dette er en fin måte å bryte opp møblene dine, gi rommet visuell appell og gjøre plassen brukervennlig også.

Når du velger en fargepalett for rommet ditt, bruk ikke mer enn tre farger. Når dekorere, følg 60-30-10 regelen. 60% av rommet bør være en dominerende farge, 30% en sekundær farge, og 10% en aksent farge. Mer enn 3 farger kan gjøre rommet begynner å se travelt.

En enkel måte å redesigne kjøkkenet på er å dukke opp skapene dine og bytte ut maskinvaren. Dette er et billig prosjekt som de fleste individer kan gjøre selv. Det finnes en rekke maskinvarestykker som selges i maskinvareforretninger, og dette gjør det enkelt å finne stykker som passer din individuelle stil.

Velg farger i samme nyanse. Når du gjør dette, selv om fargene virker som de ikke ville «matche», er de i samme fargefamilie. Det gjør dem blande på en måte som er behagelig for øyet. Når du får fargeprøver fra en butikk, sjekk ut fargene i samme posisjon på hvert kort. Det er de med lignende fargetoneverdier.

Bruk slipcovers. Hvis du har gamle sofaer og sofaer som du blir lei med, tenker bare å kjøpe en Slipcover å dekke dem med. Slipcovers kommer i alle design og farger, så du er sikker på å finne en som passer innredningen i ditt hjem. Sørg for å vaske Slipcover regelmessig.

Hvis du planlegger å selge hjemmet ditt på et tidspunkt i fremtiden, prøv å bruke kjedelige farger når du pusser opp. Lyse farger kan være støtende for noen mennesker, så hvis hjemmets interiør er fullt av strålende fargevalg, kan noen eiendomskjøpere bli slått av av hjemmets interiørdesign.

Sørg for at det er rikelig med belysning i alle rom i huset ditt. Dette kan kreve at du gjør noen planlegging om hvor du bør sitte lysene eller lysekroner. Hvis du har et stort rom, må du strategisk plassere lysene for å filtrere gjennom hele området.

Prøv å legge til et teppe til så mange rom i huset ditt som mulig. Tepper kan live opp atmosfæren i rommet og fullføre det generelle utseendet. De kan også vare lenge og kan dekke deler av løvtre som du ikke ser passer for rommet.

Nå som du leser informasjonen ovenfra, bør du være klar over alle de forskjellige bruksområdene for belysning som kan innlemmes i interiørdesign. Bruk tipsene fra denne artikkelen som en guide, men ikke vær redd for å eksperimentere på egen hånd for å se hva som fungerer for plassen du har.